Selidba stana ili kuće Cena - Najjeftinije Selidbe Beograd

Selidba stana ili kuće

Selidbi stana ili kuće radnici Selidbe Drašković Beograd pristupaju profesionalno, bezbedno poklanjajući punu pažnju i najsitnijim detaljima. Svaki od radnika SD SELIDBE Beograd će učiniti sve što može da selidba vašeg stana ili kuće protekne brzo, bezbedno i uz očuvanje svih vaših stvari onakvim kakve su bile.

Selidba kuće ili stana podrazumeva:

Priprema za selidbu

Prilikom prve procene popisuju se zahtevi klijenta i objašnjavaju se najbolji načini za brzu i jednostavnu selidbu kuće ili stana uz procenu troškova selidbe. Vaš stan ili kuća će biti predmet procene u procesu pripreme za selidbu u smislu količine, vrste i dimenzija stvari koje je potrebno preseliti. U ovom delu se vrši i procena troškova transporta kao i dodatnih usluga koje klijent zatraži.

Pakovanje i utovar stvari za selidbu

Selidbe Drašković Beograd radi više od transporta stvari za selidbu. Nakon procene, u slučaju potrebe, radnici Selidbe Drašković Beograd mogu izvršiti i kompletno pakovanje stvari koje se sele.

Usluga pakovanja podrazumeva:

Korišćenje kutija i folija radi zaštite stvari koje su predmet selidbe

Vođenje zapisnika o stvarima koje se pakuju za selidbu

Obeležavanje i sortiranje paketa sa stvarima za lakše raspakivanje na lokaciji selidbe

Utovar paketa i nameštaja u vozila za selidbe i dodatna zaštita ukoliko je potrbno

Na kraju sledi isporuka, odnosno istovar stvari na lokaciji po želji

Ukoliko kao vlasnik stana niste u mogućnosti da prisustvujete pakovanju i inventarisanju, morate delegirati osobu od poverenja ili člana domaćinstva koji će pratiti sve radnje koje radnici Selidbe Drašković Beograd izvršavaju u prethodno navedenim aktivnostima.

Istovar i unošenje stvari na lokaciji selidbe

Kao jedna od osnovnih usluga u procesu selidbe je i istovar i unošenje stvari na lokaciji selidbe. Veoma je važno da unapred poznajete lokaciju do detalja kako bi selidba vaših stvari protekla bez problema. Pod poznavanjem lokacije na koju se selite mislimo na poznavanje rasporeda prostorija, da li u zgradi postoji lift i kojih je dimenzija, koja je spratnost, kakav je prilaz za vozila i sl.

Ukoliko sve ide po planu, radnici Selidbe Drašković Beograd će u najkraćem mogučem roku izvršiti istovar i unošenje stvari na lokaciji selidbe, a po potrebi i rasporediti ih u skladu sa rasporedom prostorija kojim pripadaju.

Naši radnici će takođe montirati sve elemente nameštaja koje su razmontirali prilikom pakovanja stvari za selidbe.

Cena selidbe stana ili kuće

Znajući da je svaki čovek različit i da ljudi uglavnom imaju različite navike i vole različite stvari, nemoguće je odrediti jednu cenu selidbe stana ili kuće. Cena je uvek rezultat procene na licu mesta, a i stvar dogovora.

Najbolji način da saznate ceun selidbe stana ili uće je da nas pozovete ili kontaktirate pomoću podataka na stranici za kontakt za usluge selidbe, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.